фото: pexels.comМагнитните бури влияят на здравето на някои хора.Силна магнитна буря

...
фото: pexels.comМагнитните бури влияят на здравето на някои хора.Силна магнитна буря
Коментари Харесай

Предстои силна магнитна буря

фото: pexels.com

Магнитните стихии въздействат на здравето на някои хора.

Силна магнитна стихия се чака на следващия ден. За това предизвести пред " Монитор " геофизикът доцент Петя Трифонова.

" През предходната седмица полето беше неспокойно и магнитната стихия беше умерено мощна. След това се чака още веднъж да има магнитни стихии към 21 май. Прогнозите се вършат най-много три седмици напред и не може да се твърди, че са извънредно точни. В последно време не се следят нито мощни, нито доста чести магнитни стихии. Това се дължи на обстоятелството, че в последно време слънцето не е толкоз интензивно. Активността му се редува през несъмнено време ", разяснява тя.

Специалистът изясни, че магнитните стихии въздействат на здравето на някои хора.

" Това е обвързвано с по този начин наречената метеочувствителност, която сама по себе си не е заболяване. Вероятно с течение на възрастта някои хора стават по-чувствителни към избрани параметри. Например - промени на атмосферното налягане, промени във влажността, внезапни температурни промени. Някои хора доста реагират на промени в магнитното поле. Обикновено това са хора с някакви хронични болести ", изясни доцент Трифонова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР